Voor wie

Wij bouwen

Voor ontwikkelaars

iBuild

De grondstoffenmarkt is enorm in beweging, dagelijkse krijgen aannemers te maken met prijsverhogingen of leverantieproblemen. Dit drijft de bouwprijzen momenteel naar recordhoogtes.

iBuild biedt u een aantal voordelen waardoor u minder afhankelijk bent van de grillige grondstoffenmarkt.

In de woningconfigurator kunt u heel gemakkelijk de woning die geschikt is voor uw locatie ontwerpen. Het ontwerp is op praktisch elke vraag passend te maken. Zo kunt u als ontwikkelaar elke keer een aantrekkelijke woning aan uw kopers aanbieden die de welstandcommissie overtuigt met esthetisch hoogwaardige ontwerpen.

Zodra u de woning heeft geconfigureerd, is de prijs direct inzichtelijk. Dit scheelt u veel inschattingsrisico’s die u anders opneemt in uw stichtingskostenberekening.

Als het plaatje passend is, kunnen wij binnen drie dagen de vergunning voor uw plan indienen. Dit bespaart u zeker 26 weken in het ontwerpproces en hiermee krijgt u weer meer zekerheid en kunt u de markt snel bedienen.

Zodra de vergunning is ingediend, reserveren wij direct productieruimte bij onze partners. Hiermee zorgt iBuild ervoor dat de benodigde materialen tijdig aanwezig zijn en er dus conform afspraak gestart kan worden met de bouw.

 

Voor aannemers

iBuild

De woningfabrieken schieten als paddenstoelen uit de grond, maar dat is niet voor elke (ontwikkelende) aannemer weggelegd. De meeste aannemers hebben ook geen standaard woningconcept. Juist voor deze groep kan iBuild iets betekenen. Wij hebben voor aannemers een woningconcept ontwikkeld dat volledig is uitgedacht en beproefd. Door dit concept kunt u heel eenvoudig bij uw ontwikkelingen gebruik maken van deze moderne techniek.

Door middel van een configurator kunt u heel eenvoudig uw eigen situatie/locatie invullen met de door ons ontworpen woningen. Hierbij krijgt u direct inzicht in de financiën en is het met één druk op de knop mogelijk om de vergunning aan te vragen.

De configurator verbindt het ontwerp en de architect met de uiteindelijke productie en zo kan het traject volledig geautomatiseerd, met zo min mogelijk tussenkomst van mensen, gerealiseerd worden.

Voor woningcorporaties

iBuild

Het is een spannende tijd, er wordt aan woningcorporaties vanuit de overheid gevraagd zoveel mogelijk sociale woningen bij te bouwen. Echter deze trajecten kosten veel tijd en er is veel onzekerheid op de grondstoffenmarkt. Alles tezamen rijzen de prijzen daardoor de pan uit.

Wij kunnen u helpen met deze uitdagingen. Zodra u de woning passend in uw beeld heeft geconfigureerd, kunnen wij volledig geautomatiseerd de vergunning aanvragen (binnen drie dagen). Ook kunnen wij de zekerheid geven dat de woningen voor deze vaste prijs gerealiseerd kunnen worden, hiervoor hebben we goede afspraken gemaakt met onze toeleveranciers.

Graag helpen wij u om op korte termijn huisvesting te realiseren voor uw huurders of kopers. U kunt het traject zelf begeleiden, dit uitbesteden aan een derde partij of iBuild kan u in het gehele traject ontzorgen.

Voor gemeenten

iBuild

Als gemeente staat u voor een grote uitdaging. Er is in de huidige markt veel meer vraag naar betaalbare woningen dan er aanbod is.

iBuild heeft een betaalbare woning bedacht die via een configurator naar de wensen en eisen van de omgeving samengesteld kan worden. Hierbij kan er binnen drie dagen een vergunning worden aangevraagd omdat de basis van de woningen volledig gestandaardiseerd is.

Graag helpen wij u om meer aanbod in betaalbare woningen te creëren in uw gemeente. Dit kan rechtstreeks voor de gemeente, dat kan in samenwerking met een (lokale) ontwikkelaar of we nemen u al het werk uit handen en verzorgen het complete traject.

 

Voor bewoners

iBuild

Wij hebben onze woningen ontwikkeld voor de bewoners, zij wonen dagelijks in het door iBuild ontworpen huis. Bij het ontwerp is rekening gehouden met het hoogste gebruiksgemak en een zo betaalbaar mogelijke woning.

Elke dag werken wij hard aan de doorontwikkeling van nog te bouwen woningen om zodoende het gebruiksgemak steeds te verhogen.

In het kopersproces wordt er voor de bewoners een kopersconfigurator ingericht. Hiermee kan de eindgebruiker in het kopersproces specifieke keuzes maken. Zo kan er gekozen worden voor een aanbouw, een dakkapel, een velux-raam en ook in de inrichting zijn diverse opties mogelijk.

Na het insturen van deze keuzes worden de kopersopties geautomatiseerd in de tekeningen verwerkt.

Wij werken samen met

Samenwerkingen

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookies om door te gaan.
configurator

Configurator

Start hier met bouwen