Onze aanpak

Hoe werken wij

Configurator

Via onze configurator selecteert u de woning die in uw project past. Op alle vlakken is de woning aan te passen; dat kan de indeling betreffen, het uiterlijk of de afmetingen. Het resultaat moet bij de wensen van uw koper passen. 

Zodra u de woning geconfigureerd hebt, starten wij voor u een stedenbouwkundige check. Op deze wijze kunnen we op korte termijn alle randvoorwaarden helder hebben. 

Vergunningsaanvraag

Na het samenstellen van de woningen in de configurator plaatsen wij de gekozen woningen op de door u gewenste situatie. 

Hierna is het mogelijk direct de omgevingsvergunning aan te vragen. Het aanmaken van de vergunningstekeningen gaat na het configureren van de woning volledig geautomatiseerd. 

Gerobotiseerde productie

Zodra de vergunning is aangevraagd, wordt er productiecapaciteit gereserveerd. Wanneer de vergunning is verleend, starten we met de productie van de verschillende onderdelen. 

Praktisch alle onderdelen worden gerobotiseerd geproduceerd en vanuit de configurator voeden wij deze productieaansturing.

 

30 weken tijdswinst door geautomatiseerd vergunningstekeningen genereren

Tijdswinst

Nadat u de gewenste woning in de configurator hebt samengesteld, kunnen wij volledig geautomatiseerd de vergunningsstukken genereren. Hierdoor kunnen wij met één druk op de knop uw omgevingsvergunning indienen. 

 

Dit scheelt u zeker dertig weken in het gehele bouwproces.

 

Een volledig geautomatiseerd proces om woningen te bouwen

Hoe het werkt

Met behulp van een configurator kunt u de woning samenstellen zodat deze volledig aan uw eisen en wensen voldoet. Na het samenstellen van de woning, kunt u met één druk op de knop de vergunning indienen, waarna het vervolgproces automatisch aanvangt. De woningen zullen vervolgens in de verkoop worden genomen, de bestelling wordt geplaatst en… de bouw kan beginnen! 

Gerobotiseerde prefab onderdelen

Naast een volledig geautomatiseerd vergunningstraject produceren wij de onderdelen van de woningen volledig prefab en grotendeels gerobotiseerd. 

Op de bouwlocatie hoeven de woningen slechts nog geassembleerd te worden, zo wordt in het bouwtraject een finke tijdswinst geboekt.

Overzicht van onze woningen

Hieronder vindt u de verschillende typen woningen die door ons ontwikkeld zijn. De woningen zijn met aandacht door onze architect ontworpen. Elk type is samen te stellen naar eigen eisen, inzicht en smaak. Zo kunt u het steentype, de kleuren, de gevel, de goten en het dak aanpassen.

Zo wordt het ontwerp passend gemaakt bij de omgeving waarin het huis uiteindelijk zal komen te staan. 

Onderstaande typen verschillen in breedte van elkaar en hebben in basis dezelfde plattegrond, per woning is de indeling gedeeltelijk aan te passen.

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookies om door te gaan.
configurator

Configurator

Start hier met bouwen